Saturday 1 March 2014

Hvordan kan jeg få en sør-Afrika IP adresse?

Hvordan kan jeg få en sør-Afrika IP adresse?


Hvordan kan jeg få en sør-Afrika IP adresse?

Trenger du ensør-Afrika IP adresse? Kanskje fordi du nsker se p noe online som krever dette, eller kanskje du har en helt annen grunn?
Grunnene kan vre mange, men lsningene er ikke s mange. Den beste og klart enkleste mten f tak i ensør-Afrika ip adresse p er ved bruke en VPN. En VPN er et skalt privat nettverk som krypterer din internett forbindelse og srger for at all privat data blir holdt privat. I tillegg til dette skjer det noe annet nr du kobler deg til en VPN server, du fr en ny IP adresse. Og, nr du kobler deg til en VPN server i Australia fr du dermed ensør-Afrika IP adresse.
VPN tjenester med sør-Afrika servere
Det er ikke alle VPN tilbydere som har servere isør-Afrika , men flere av de store har det. Vi har tatt oss tid til koble oss til disse for prve dem ut, og basert p vre tester er den beste tjenesten som tilbyr IP adresser isør-Afrika VPNtraffic (les vr omtale her). De var i hard konkuranse med tilbyderen VPNtraffic, men de hadde litt bedre hastighet, og i tillegg har de et mye bedre rykte online og en refusjonspolitikk som er sunn og fin (om du ikke er fornyd og klager i lpet av syv dager fr du pengene tilbake).




Det finnes enkle mter f tak i amerikansk innhold med din norske Netflixkonto p datamaskinen, og det er ikke s vanskelig f til p ios og android heller.
Mange bruker allerede nettlesertillegget Media Hint for skaffe seg et strre utvalg av filmer og serier hos Netflix p datamaskinen. Ved hjelp av VPN er dette mulig ogs til ios og android.
Virtual private network(VPN), er betegnelsen p en datateknikk som anvendes for skape punkt-til-punkt-forbindelser, skalte tunneler, gjennom et annet datanett (som f.eks.internett). Kilde: Wikipedia
Ok, s NetFlix og HBO har det siste ret etablert seg i norden og ftt mange abonnenter p kort tid. Men innholdkatalogen i Norge er langt i fra s stor som den som tilbys p andre siden av Atlanterhavet. Abonnentene i USA har ett overveldende utvalg i forhold til det som tilbys de norske brukerene av tjenesten.
Appen lager en VPN-tunnell (Virtuel Private Network) til flere tilgjengelige land og oppretter en lokal IP-adresse for deg i det landet du mtte velge. Dermed kan du alts titte gjennom alle seriene og filmene du mtte nske tilgjengelig i USA!!! OG best av alt, den er utrolig enkel bruke. Du bare pner appen, velger USA og Connect Deretter trykker du p home knappen p telefonen og pner HBO eller NetFlix Appen. VOILA!!

VpnTraffic Unng begrensninger p internettbruk,bruk Skype,VOIP,TV-kanaler og streaming-tjenester som Hulu,Netflix og BBC iPlayer. Unng lokasjonsbaserte begrensninger. VPN-servere fra 40+ land verden rundt. Sttter pptp og l2tp/ipsec.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.